ΑΡΗΣ

Άρης: Με αλλαγές απέναντι στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Μίκαελ Ένινγκ απέναντι στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας, με σκοπό να μην επιβαρύνει τους παίκτες του.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα "Πηγάδια" την Τετάρτη (09/01, 21.30) για την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "κίτρινοι" θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μετά τον θρίαμβο και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-2 και να δείξουν σε όλους πως η εμφάνιση κόντρα στο Δικέφαλο δεν ήταν μία φωτοβολίδα.

Ο Μίκαελ Ένινγκ προσανατολίζεται σε αλλαγές, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα για την Super League 1 το Σάββατο (11/01). Έτσι ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του προχωρώντας σε διαφοροποιήσεις χωρίς όμως να διαταράξει τις ισορροπίες.

Ο 54χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα με δύο - τρεις αλλαγές το πολύ και μάλιστα όχι στην άμυνα αλλά από τη μέση και μπροστά. Συγκεκριμένα οι Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μαρτίνες και Ντουρμισάι διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, ενώ εκτός παραμένει ο Μάρτιν Τόνσο λόγω τραυματισμού στη γάμπα και συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του Άρη για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη αποτελείται από τους: Κουέστα, Τσιλιγγίρη, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγιε, Μπα, Κορχούτ, Μαρτίνες, Ντουρμισάι, Δεληζήση, Φετφατζίδη και Μπακούτση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ