ΑΡΗΣ

Άρης: Μαγική εμφάνιση και νέοι πρωταγωνιστές

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σε ένα ονειρικό βράδυ, ο Άρης φανέρωσε την καλή του εικόνα με τον Παναθηναϊκό, εμφανίζοντας νέους πρωταγωνιστές, με τον Φετφατζίδη να κάνει τα πάντα, τον Ιντέγε να σπάει το ρόδι και τους "κίτρινους" να παίρνουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

Ο Άρης έψαχνε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το μουδιασμένο ξεκίνημα έφερε αναταράξεις και εσωστρέφεια στους "κίτρινους", κάτι που είχε ως συνέπεια την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας, προκειμένου να έρθει το ηλεκτροσόκ της ομάδας.

Η διαφορά φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, με τον Άρη να πραγματοποιεί μεγαλειώδη εμφάνιση με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή και να βάζει τέσσερα γκολ στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι χτύπησαν στην αντεπίθεση, εκμεταλλέυτηκαν τα λάθη των πρασίνων και μετέτρεψαν σε πάρτι μια αναμέτρηση που έμοιαζε δύσκολη πριν την έναρξη του αγώνα.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Καθολικά ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει, με τον εξαιρετικό Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ο 28χρονος σκόραρε το πρώτο τέρμα του αγώνα με κεφαλιά, που ήταν και το παρθενικό στην καριέρα του με το κεφάλι. Εκτός από το γκολ όμως, ο "Φέτφα" έκανε μαγική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, θυμίζοντας τον ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Την περσινή σεζόν ήταν στην σκιά του Ματέο Γκαρσία, όμως μετά την φυγή του Ισπανού ο Φετφατζίδης άρπαξε την ευκαιρία και πλέον λογίζεται ως ένα από τα βασικά γρανάζια στην μηχανή του Άρη. Ο 28χρονος μετατοπίστηκε στα άκρα, εκεί που είναι και η αγαπημένη του θέση, προσφέροντας τα μέγιστα, ταλαιπωρώντας τους αντίπαλους αμυντικούς με την εναλλαγή της θέσης του στον χώρο, ενώ εξέθεσε συνολικά στην αμυντική λειτουργία των "πράσινων", με την συνεχή δημιουργία και τις δυο ασίστ που μοίρασε σε Βέλεθ και Ντιγκινί.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ Ο ΙΝΤΕΓΕ

Το έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό το γκολ και η αλήθεια είναι πως τα πρώτα σύννεφα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Νιγηριανός είχε να σκοράρει εδώ και 18 μήνες, το κυνηγούσε, ήταν άτυχος, όμως μέσα στην ατυχία του συνάντησε τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Ο Ιντέγε έδειξε την ποιότητα και την αξία του και πέτυχε το γκολ που αναζητούσε, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει κόντρα στο "τριφύλλι", αφού σε τρία ματς απέναντι στους "πράσινους" έχει σκοράρει ισάριθμες φορές, με τα δύο προηγούμενα τέρματα να έχουν επιτευχθεί από τότε που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα το πρώτο του γκολ με τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα το είχε βάλει απέναντι στον ΠΑΟΚ σε ένα 0-2 μέσα στην Τούμπα. Μπορεί να είναι και σημαδιακό, καθώς την επόμενη εβδομάδα ο Άρης φιλοξενείται από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πολύ σημαντικό για τον οργανισμό του Άρη να πάρει ψυχολογία ο 30χρονος επιθετικός αφού για χάρη του έχει γίνει μία πολύ μεγάλη επένδυση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη και στην Θεσσαλονίκη περιμένουν πολλά από αυτόν. Ο Ιντέγε το χάρηκε με την ψυχή του το γκολ που σημείωσε, φάνηκε πως του έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω του, ενώ το highlight έγινε όταν άρπαξε μία φωτογραφική μηχανή και έβγαζε φωτογραφίες τους φιλάθλους του Άρη.

ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΦΡΑΝ ΒΕΛΕΘ

Μεγάλη επιστροφή από τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό μπήκε ξανά στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Ο Ισπανός σκόραρε το δεύτερο γκολ του Άρη μετά από ένα σπριντ 80 μέτρων. Ο 28χρονος διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο σε λιγότερο από 11 δευτερόλεπτα και πλάσαρε με ωραίο τρόπο τον Διούδη για το 2-0 λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους.

Συνολικά ο Άρης έκανε μία γεμάτη εμφάνιση δίνοντας χαρά στους φίλους της ομάδας του, έδειξε πως έχει ποιότητα και δυνατότητες για κάτι καλό, πέτυχε την πρώτη του νίκη για εφέτος, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (22/9) στις 18:30 στην Τούμπα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ