ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Λύνει συμβόλαια και κάνει μεταγραφές

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από τον Εργοτέλη και ο αποκλεισμός από τους "16" του Κυπέλλου σηματοδοτεί εξελίξεις στον Άρη. Έξαλλος ο Καρυπίδης, σκοπεύει να λύσει τα συμβόλαια των "αδιάφορων" και να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Ο Άρης ηττήθηκε 3-2 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και τη γκρίνια στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι αποδοκίμασαν την αποστολή κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ήταν έξαλλος με τον αποκλεισμό και την ήττα, κυρίως από την εικόνα ορισμένων ποδοσφαιριστών. Είναι αποφασισμένος να τερματίσει τη συνεργασία με τους παίκτες που θεωρεί ότι είναι αδιάφοροι και άμεσα θα τους καλέσει να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Μάλιστα, έχει το δώσει το "ΟΚ" στον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Διαμαντόπουλο για μεταγραφές και μαζί με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη (φωτ.) προχωράνε το θέμα της ενίσχυσης.

Στη Super League η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 19 βαθμούς ύστερα από 14 παιχνίδια και βρίσκεται στην 7η θέση. Υπενθυμίζεται ότι η σεζόν ξεκίνησε με τον Πάκο Ερέρα στη θέση του προπονητή. Ο Ισπανός αποχώρησε και ακολούθως τον διαδέχτηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ