ΑΡΗΣ

Άρης: "Κύριε Πρωθυπουργέ υπάρχουν ή όχι νόμοι στην Ελλάδα;"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ρωτά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον εάν υπάρχουν και εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα και τον κάλεσε μαζί με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης να πάρουν θέση για το θέμα των κίτρινων.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης το απόγευμα της Πέμπτης (30/1) ερωτώντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον εάν υπάρχουν νόμοι κι εάν εφαρμόζονται επιλεκτικά στην Ελλάδα.

Κάλεσε, παράλληλα, τον Πρωθυπουργό - ο οποίος θα μιλήσει στη Βουλή και αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου στον απόηχο της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθη - και τους βουλευτές Θεσσαλονίκης να πάρουν θέση για το θέμα του Άρη και το ban από τη FIFA για χρέη προς πρώην τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον εκπρόσωπο ενός εξ αυτών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:

"Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, υπάρχουν τελικά ή δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα; Κι αν υπάρχουν γιατί δεν εφαρμόζονται; Ή γιατί εφαρμόζονται επιλεκτικά; Θα μας απαντήσετε;

Θέλουμε, επίσης, να πάρετε θέση και για το πρόβλημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που καλείται να πληρώσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για χρέη της παλιάς ΠΑΕ. Θα μας πείτε κάτι για αυτό;

Κύριοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης όλα καλά; Για το θέμα του ΑΡΗ θα πάρετε θέση; Η σιωπή σας δείχνει ενοχή…".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ