ΑΡΗΣ

Άρης: Κοντά στην παραμονή ο Μαρτίνες

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα του Άρη θα φορά πιθανότατα ο Νίκο Μαρτίνες και την επόμενη σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η προσφορά του Νίκο Μαρτίνες επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο από τον Άρη. Ο 31χρονος Αργεντινός μέσος θα φορά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία εκπνέει τον επόμενο μήνα.

Ο Μαρτίνες μετακινήθηκε στον Άρη την προηγούμενη θερινή μεταγραφική περίοδο. Αγωνίστηκε σε 21 ματς, πετυχαίνοντας τρία γκολ στη Super League. Συγκεκριμένα σκόραρε στις νίκες επί των Παναιτωλικού και ΟΦΗ, αλλά και στην εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Εκτός του πρωταθλήματος, είχε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο. Την ανανέωση του συμβολαίου του Νοτιοαμερικανού χειρίζεται προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης και το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Μαρτίνες ήλθε στην Ελλάδα το 2014 για τον Παναιτωλικό και το 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι δεν τον εμπιστεύτηκαν και τον παραχώρησαν κατά σειρά δανεικό σε Ανόρθωση, Γουέστερν Σίντνεϊ (Αυστραλία) και Απόλλωνα Λεμεσού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ