ΑΡΗΣ

Άρης: Η Χάιντουκ θέλει τον Κόρχουτ

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης δίνει μάχη για να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Μιχάλι Κόρχουτ, ωστόσο έχει αντίπαλο τη Χάιντουκ. Η κροατική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον 31χρονο Ούγγρο κι αυτός το σκέφτεται.

Ο Μιχάλι Κόρχουτ είναι ανάμεσα στους παίκτες (Ματίγια, Κουέστα, Γκάμα, Λάρσον επίσης) που ο Άρης θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν δεδομένου και του ban απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί από τη FIFA.

Ο 31χρονος Ούγγρος διεθνής αριστερός μπακ απολαμβάνει της εκτίμησης τόσο του προπονητή των κίτρινων, Μίχαελ Ένινγκ, όσο και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Άγγελου Χαριστέα. Ο Άρης, ωστόσο, δεν "παίζει" μόνος του για τον Κόρχουτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία έχει δεχθεί πρόταση από τη Χάιντουκ. Η ομάδα από το Σπλιτ επιμένει για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Ντέμπρετσεν, Καποσβάρ και Χαπόελ Μπερ Σεβά, καθώς το ενδιαφέρον της κρατά εδώ και μήνες και σας είχε ενημερώσει σχετικά το Sport24.gr στις 12 Μαΐου.

Πέρα από το οικονομικό σκέλος, ο Κόρχουτ βάζει στη ζυγαριά το γεγονός ότι η Κροατία βρίσκεται πιο κοντά (σε σχέση με την Ελλάδα) στην πατρίδα του, Ουγγαρία. Μετά τα 27 πρώτα ματς η Χάιντουκ έχει συγκεντρώσει 48 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Στη δεύτερη θέση (οδηγεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League) βρίσκεται η Ριέκα με δυο βαθμούς περισσότερους (50).

Η υπόθεση παραμένει ανοικτή καθώς η Χάιντουκ θέλει τον Κόρχουτ, αλλά και ο Άρης εμφανίζεται διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να κρατήσει στο ρόστερ του ένα βασικό ποδοσφαιριστή. Την τρέχουσα σεζόν έχει ένα γκολ (αυτό κόντρα στον ΟΦΗ το Σάββατο) σε 23 ματς Super League, έχει αγωνιστεί σε 5 ματς Κυπέλλου και σε 4 στα προκριματικά του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ιντέγε: "Θα αποφασίσω στην πατρίδα μου με την οικογένειά μου αν θα μείνω στον Άρη"
Ένινγκ: "Ο Γκάμα είναι ηγέτης"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ