ΑΡΗΣ

Άρης: Η πρώτη αποστολή του Ένινγκ

Άρης: Η πρώτη αποστολή του Ένινγκ

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη για την 7η αγωνιστική της Super League 1. Ο Γερμανός τεχνικός των κίτρινβν, Μίκαελ Ένινγκ, συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα ταξιδέψουν στην ομώνυμη πόλη για τον αγώνα που θα γίνει στα "Πηγάδια".

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Ξάνθη στην "Ξάνθη Arena".

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη θρακική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ