ΑΡΗΣ

Άρης: Η Αλάνιασπορ επιβεβαιώνει για Σιώπη

Άρης: Η Αλάνιασπορ επιβεβαιώνει για Σιώπη

Οι άνθρωποι της Αλάνιασπορ παραδέχονται το ενδιαφέρον τους για τον Μανώλη Σιώπη του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δεχτεί πρόταση από τους Τούρκους για τον διεθνή χαφ, αναμένεται άμεσα η απόφαση.

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα, που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, η Αλάνιασπορ... σπριντάρει για τους επόμενους στόχους από την Ελλάδα. Το είχε αποκαλύψει άλλωστε ο προπονητής της, Ερόλ Μπουλούτ, ότι τα ψώνια της τουρκικής ομάδας από τη χώρα μας δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Στο 24ο Ευαγγέλιο είχατε διαβάσει το ενδιαφέρον της Αλάνια για τον Μανώλη Σιώπη. Ο Άρης, μάλιστα, έχει δεχτεί πρόταση από τους Τούρκους, οι οποίοι παραδέχτηκαν στο Sport24.gr ότι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο στους "κίτρινους" μέχρι το 2020.

Από τον Άρη επίσης παραδέχονταν πως έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση και ότι θα την αξιολογήσουν. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 25χρονος μέσος έκανε 27 συμμετοχές, ενώ με την Εθνική ομάδα έχει χριστεί πρόσφατα διεθνής, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Πλατανιά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ