ΑΡΗΣ

Άρης: Φουλ για Τσόριτς

Lyon's Rafael, left, challenges for the ball with Zagreb's Ante Coric during the Champions League group H soccer match between Dinamo Zagreb and Olympique Lyonnais at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Nov. 22, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Lyon's Rafael, left, challenges for the ball with Zagreb's Ante Coric during the Champions League group H soccer match between Dinamo Zagreb and Olympique Lyonnais at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Nov. 22, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Άρης παλεύει την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού μέσου από την Κροατία, Άντε Τσόριτς, τον οποίο θέλει δανεικό από την Ρόμα.

Την περίπτωση του Άντε Τσόριτς παλεύει ο Άρης. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε επαφές με την Ρόμα για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου με την μορφή δανεισμού.

Η υπόθεση του Τσόριτς δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ακόμη μία ιταλική ομάδα έχει τον 23χρονο Κροάτη στο στόχαστρο της. Επιπλέον, εμπόδιο για τον Άρη είναι και το μεγάλο συμβόλαιο του Τσόριτς με τους τζαλορόσι, το οποίο θα δυσκολευτούν να καλύψουν οι κιτρινόμαυροι.

Η Ρόμα αγόρασε το 2018 τον Τσόριτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αλμέρια, όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές.

Την φανέλα των τζαλορόσι έχει φορέσει 3 φορές, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις ομάδες της Κροατίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ