ΑΡΗΣ

Άρης: Φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το Σάββατο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε διεθνές φιλικό την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τον Ένινγκ να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα.

Ένα αρκετά δυνατό και χρήσιμο τεστ θα δώσει το Σάββατο ο Άρης που θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την ΤΣΣΚΑ Σόφιας εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της Super League 1.

Ο Ένινγκ θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά έως τώρα και να τους τσεκάρει ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι και ήδη τα εισιτήρια έχουν βγει στην κυκλοφορία με τη σχετική ανακοίνωση από πλευράς Άρη να αναφέρει:

"ΟΑΡΗΣθα αντιμετωπίσει τηνCSKA Sofia, η οποία αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία («Efbet Liga») και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ είναι ο σύλλογος που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στη γειτονική χώρα.

Τα εισιτήρια του φιλικού

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού με τη βουλγάρικη ομάδα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 7
  • 15 ευρώ στα VIP

* Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020δενισχύουν για το φιλικό με την CSKA Sofia, ενώ ταπαιδιά ηλικίας έως 12 ετώνμπαίνουνδωρεάνστο γήπεδο.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από τηνARIS F.C. Boutique(Τρίτη-Παρασκευή 10:00-18:00και τοΣάββατο, την ημέρα του φιλικού αγώνα, από τις10:00από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τηviva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/."

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

Εν τω μεταξύ οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις με τον προπονητή του Άρη να μετράει τέσσερις απουσίες.

Συγκεκριμένα έλειπαν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν, ενώ ο Φραν Βέλεθ, από την πλευρά του, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Την Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ