ΑΡΗΣ

Άρης: Έσπασε σερί 39 ετών με τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, για πρώτη φορά μετά από 39 χρόνια. Προηγούμενη φορά που είχε συμβεί, αυτό ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου 1980, πάλι για την 3η αγωνιστική.

Ο Άρης προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για πρώτη φορά έπειτα από 39 χρόνια. Φυσικά, δεν είχε γεννηθεί κανένας από τους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στις δύο ομάδες, ενώ ο Γιώργος Δώνης ήταν 11 ετών και ο Απόστολος Τερζής εννέα.

Προηγούμενη φορά που είχε συμβεί αυτό, ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου 1980, πάλι για την 3η αγωνιστική, αλλά με το ματς να γίνεται στο Καυτανζόγλειο. Ο Άρης σκόραρε στο 3' με σουτ του Ντίνου Κούη και στο 36' με σουτ του Θαλή Τσιριμώκου. Το 2-0 ήταν τότε το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι που υπηρεσιακό προπονητή είχε τότε ο Παναθηναϊκός, όχι ο Άρης. Τον Ανδρέα Παπαεμμανουήλ.

Στο χθεσινό (15/9) παιχνίδι, που έληξε με το εμφατικό 4-0, άνοιξε το σκορ ο Γιάννης Φετφατζίδης με τρόπο που δεν το είχε ξανακάνει. Έπρεπε να φτάσει τα 250 παιχνίδια στην καριέρα του, για να πετύχει γκολ με το κεφάλι. Ο 29χρονος μέσος του Άρη είχε βάλει μέχρι χθες 36 γκολ, όλα με το πόδι και από αυτά τέσσερα με πέναλτι.

Πηγή: slgr.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ