ΑΡΗΣ

Άρης: "Επόμενος στόχος η άρση του ban της FIFA"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δικαίωση στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι και έθεσε ως επόμενο στόχο την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA.

Ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην έφεση για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι κι έτσι ο 23χρονος διεθνής επιθετικός επιστρέφει και υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι κίτρινοι με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για επιστροφή στη νομιμότητα κι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δικαίωση, ενώ θέτουν ως επόμενο στόχο την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:

"Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΑΡΗ. Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ