ΑΡΗΣ

Άρης: Επίθεση Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, και τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, κατά την ευρεία σύσκεψη για το VAR με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης εκπροσωπεί τον Άρη στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων FIFA, UEFA, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Super League 1, ΕΡΤ, NOVA και της εταιρίας εγκατάστασης του VAR υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στη ΓΓΑ.

Ο ιδιοκτήτης των κίτρινων εξαπέλυσε λεκτική επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, και τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/9, 18:30) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1.

"Για ποιον λόγο δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι; Ό,τι συμβεί η ευθύνη θα είναι δική σου, αφού είναι λάθος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή", υποστήριξε απευθυνόμενος στον Πορτογάλο, ενώ στη συνέχεια μίλησε και στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

"Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε Έλληνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πως γίνετε όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος; Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πως θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;".

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (18/9) η ΠΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωσή της διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει ως διαιτητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Τάσο Σιδηρόπουλο και ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή να απαντήσει γιατί δεν όρισε ξένο ρέφερι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ