ΑΡΗΣ

Άρης: Επιστρέφει ο Ντουρμισάι!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην έφεση για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι κι έτσι ο 23χρονος διεθνής επιθετικός επιστρέφει και υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Άρη στην έφεση που είχε καταθέσει για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι. Το αίτημα των κίτρινων έγινε δεκτό κι έτσι ο 23χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός επιστρέφει.

Μπορεί να παίξει κανονικά σε όλα τα ματς που απομένουν στη σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Ο Άρης έλαβε την ενημέρωση από την ΕΠΟ, ενώ αναμένεται κι ανακοίνωση από την ελληνική ομοσπονδία εντός της ημέρας.

Ο Ντουρμισάι, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, έκανε ντεμπούτο στο νικηφόρο για τον Άρη ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στα επόμενα ματς καθώς ανακλήθηκε το δελτίο. Πλέον τίθεται στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ και προσφέρει ακόμη μία πολύ αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Δέχεται εν μέρει την από 20/01/2020 έφεση (με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 2658/21.01.2020) της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και την από 21/01/2020 (με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 2750/21.01.2020) πρόσθετη παρέμβαση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ.

Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 556/17.01.2020 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ (ΕΙΠ/ΕΠΟ).

Ακυρώνει την ανάκληση του με αριθμό 1272042 δελτίου αθλητικής ιδιότητας, με το οποίο η «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» απέκτησε με δανεισμό, την 03.01.2020, τον ποδοσφαιριστή ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ