ΑΡΗΣ

Άρης: Επίσημα νέος γενικός αρχηγός ο Ναζλίδης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θωμάς Ναζλίδης επέστρεψε στον Άρη αυτή την φορά από το πόστο του γενικού αρχηγού, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Θωμάς Ναζλίδης επέστρεψε στον Άρη επίσημα, αυτή την φορά από το πόστο του γενικού αρχηγού όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς. Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχα αγωνιστεί για 1.5 χρόνο στους Θεσσαλονικείς (2018/19 και το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν). Με την φανέλα του Άρη κατέγραψε 9 συμμετοχές, δίχως να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Θωμά Ναζλίδη, που επιστρέφει στην οικογένειά μας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Ο Θωμάς Ναζλίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας δήλωσε ότι θέλει να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Γυρίζω στην ομάδα που αγαπάω από ένα νέο ρόλο. Έχω μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό για δουλειά και θέλω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στο νέο πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι που είμαι και ‘γω, πλέον, μέρος αυτού του πρότζεκτ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Νέος γενικός αρχηγός ο Ναζλίδης
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ