ΑΡΗΣ

Άρης: Εντός της ημέρας η ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Ένινγκ

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμα και εντός του Σαββάτου αναμένεται να ανακοινωθεί το διαζύγιο του Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ. Τι αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα για το τέλος του Γερμανού.

Όπως είναι γνωστό η συνεργασία του Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ οδηγείται σε διαζύγιο με τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές να ανακοινώνεται ακόμα και μέσα στο Σάββατο (19/9). Μάλιστα, ήδη οι κίτρινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Άκη Μάντζιο.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να έχουν ένα νέο κύκλο επαφών το Σάββατο με τον 50χρονο κόουτς όπου και αναμένεται να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Έτσι, ο Άγγελός Χαριστέας και ο Άκης Μάντζιος θα συνεργαστούν ξανά μετά από είκοσι χρόνια. Τη διετία 1998-2000 ήταν συμπαίκτες στον Άρη (με εξαίρεση ένα εξάμηνο), ενώ τώρα ο πρώτος είναι αθλητικός διευθυντής στους κίτρινους και ο δεύτερο αναμένεται να γίνει ο νέος τους προπονητής.

"ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ"

Την ίδια ώρα η είδηση του διαζυγίου ανάμεσα στον Άρη και τον Μίχαελ Ένινγκ έχει σχολιαστεί από τα γερμανικά Μέσα. Μάλιστα, κάποια από αυτά όπως η "nordbayern" στέκεται στο γεγονός ότι ο Άγγελος Χαριστέας υπήρξε ποδοσφαιριστής του Γερμανού κόουτς.

"Μετά την ήττα στα προκριματικά του Europa League, οι δρόμοι του Άρη και του προπονητή Μίχαελ Ένινγκ χωρίζουν, μετά από διάστημα συνεργασίας μικρότερο του έτους. Το ιδιαίτερο στην εν λόγω περίπτωση είναι ότι ο πρώην πλέον προπονητής του συλλόγου απολύθηκε από τον Άγγελο Χαριστέα, τον οποίο είχε ως ποδοσφαιριστή στη Νυρεμβέργη" αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ