ΑΡΗΣ

Άρης: Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και ο Ντουάρτε

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΡΙΝ ΝΤΟΥΑΡΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΡΙΝ ΝΤΟΥΑΡΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Λέριν Ντουάρτε είναι από το Σάββατο το πρωί το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία του Άρη με τον Ολλανδό να ξεκινάει προπονήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη καθώς από το Σάββατο στις προπονήσεις μετέχει και ο Ολλανδός Λέριν Ντουάρτε ο οποίος είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κιτρινόμαυρων.

Ο Ντουάρτε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είχε επιστρέψει στην Ολλανδία έχοντας μερικές μέρες παραπάνω άδεια. Την Παρασκευή όμως επέστρεψε στη συμπρωτεύουσα και ξεκίνησε προπονήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Καινούργιο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο 28χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος, Λέριν Ντουάρτε. Αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης".

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ

Στον Άρη τώρα εξακολουθούν να αναζητούν ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα μπορούσε να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα και στο τραπέζι έχει πέσει και πάλι το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη του οποίο το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Οι δυο πλευρές είναι εκ νέου σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται παρά το γεγονός πως ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Φετφατζίδης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να υπάρξει ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ