ΑΡΗΣ

Άρης: Έκπληξη από τον Ένινγκ, βασικός ο Ιντέγε

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μπράουν Ιντέγε ζήτησε από τον προπονητή του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Γερμανός όχι μόνο έκανε δεκτό το αίτημα του, αλλά τον ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Ανατροπή δεδομένων στη συμμετοχή του Μπράουν Ιντέγε στη ρεβάνς Κυπέλλου μεταξύ του Ατρομήτου και του Άρη στο Περιστέρι. Ο Νιγηριανός επιθετικός, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr και ο Βασίλης Τεμπέλης, είχε ζητήσει από τον Μίχαελ Ένινγκ να συμπεριληφθεί στην αποστολή των "κιτρίνων" για τον κρίσιμο αγώνα με τους Περιστεριώτες, παρά το γεγονός πως ήταν ανέτοιμος.

Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός δεν έκανε -αρχικά- δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή του, αφήνοντάς τον εκτός 18άδας. Και λέμε αρχικά, καθώς ο Ένινγκ έκανε στροφή 180 μοιρών και όχι μόνο συμπεριέλαβε τον 31χρονο φορ στην αποστολή, αλλά του έδωσε και φανέλα βασικού. Ο Ιντέγε έδειξε τεράστια θέληση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση, πραγματοποίησε κανονικά την προθέρμανση και πήρε το "ΟΚ" από τον Ένινγκ για να αρχίσει βασικός.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Κουέστα, Δεληζήση, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδη, Λάρσον, Ιντέγε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ