ΑΡΗΣ

Άρης: Εκδικάζεται η υπόθεση του Ντουρμισάι στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Εκδικάζεται η υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τους "κίτρινους" να ζητούν την ακύρωση της απόφασης που μπλοκάρει την μεταγραφή του.

κατατέθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η έφεση του Άρη για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι, με τους "κίτρινους" να ζητούν την ακύρωση της απόφασης που μπλοκάρει την μεταγραφή του. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) να εκδικάσει την έφεση, όπου θα κριθεί το μέλλον του στον Άρη.

Σε πρόσθετη παρέμβαση εναντίον του Άρη και υπέρ της ανάκλησης του δελτίου του Ντουρμισάι προχώρησαν πέντε πρώην παίκτες των "κιτρίνων". Συγκεκριμένα οι Ευθύμης Κουλουχέρης, Κώστας Καπετάνος, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπαστεριανός και Χρήστος Αραβίδης, έκαναν πρόσθετη παρέμβαση σε βάρος της ΠΑΕ Άρης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και υποστηρίζουν ότι η νέα ΠΑΕ Άρης αποτελεί διάδοχο της προηγούμενης, που βαρύνεται με χρέη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1.Εφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της υπ’ αριθμ. 556/2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ

2. Πρόσθετη παρέμβαση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάϊ του Αλί υπέρ της από 20/1/2020 έφεσης της ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΗΣ" ΠΑΕ και κατά της υπ’ αριθμ. 556/2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ.

3. Πρόσθετη παρέμβαση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών: α) Χρήστου ΑΡΑΒΙΔΗ, β) Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, γ) Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, δ) Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ και ε) Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της διατήρησης- επικύρωσης 1) της από 17.1.2020 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ και της ανάκλησης του Δελτίου του ποδοσφαιριστή Φιοριν ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ , 2) της από 7.11.2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής (Disciplinary Committee) της FIFA και κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ