ΑΡΗΣ

Άρης: Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Βέλεθ βάζοντας τα κλάματα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διπλή ατυχία στον Άρη ενόψει της συνέχειας των playoffs αλλά και της ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ με τους Βέλεθ και Σόουζα να τραυματίζονται και να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ πριν το 30'.

Διπλά άτυχος στάθηκε ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ καθώς ο Μίκαελ Ένινγκ είδε τους Βέλεθ και Σόουζα να τραυματίζονται πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, να γίνονται αναγκαστική αλλαγή και φυσικά να χάνουν τη ρεβάνς Κυπέλλου που ακολουθεί με τους "κιτρινόμαυρους" στη Θεσσαλονίκη, ιδίως ο πρώτος.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο 8' ο Βέλεθ σε μια προσπάθεια να κυνηγήσει τη μπάλα ένιωσε το πόδι του να τον τραβάει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Το ιατρικό τιμ του Άρη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ο Βέλεθ έμεινε για αρκετή ώρα πεσμένος στο έδαφος, ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 13' ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες χάνοντας τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δώδεκα λεπτά αργότερα, στο 25' οι Δεληζήσης και Σόουζα συγκρούστηκαν και ο Πορτογάλος χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε και αυτός αυτός από τον αγωνιστικό χώρο στο 30' με τον Λάρσον να περνάει στη θέση του. Ο τραυματισμός του Σόουζα δεν ήταν τόσο σοβαρός και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό για το αν θα μπορέσει να παίξει στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ