ΑΡΗΣ

Άρης: "Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ετοιμάζουμε πιο δυνατή ομάδα"

Άρης: "Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ετοιμάζουμε πιο δυνατή ομάδα"

Ο Άρης με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε για την άρση των δύο ban που είχαν επιβληθεί από τη FIFA και τη δυνατότητα πλέον των κίτρινων να προχωρήσουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο Άρης μετά από συντονισμένες ενέργειες και δίνοντας τα απαραίτητα χρήματα μποόρεσε και εξόφλησε τους παίκτες στους οποίους όφειλε με αποτέλεσμα την άρση των δύο ban που είχαν επιβληθεί από τη FIFA και δεν επέτρεπαν στους κίτρινους να προχωρήσουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Οι κίτρινοι με επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό πως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, πλέον δεν υπάρχει το ban και η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή το επόμενο διάστημα. Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα γίνεται λόγος πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης, θα τοποθετηθεί για το ban και όσους ευθύνονται για αυτό οι οποίοι θα λογοδοτήσουν μάλιστα στη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση και των δύο ban, που επιβλήθηκαν από τη FIFA.

Παρότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει ευθύνη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και να μην τεθεί σε κίνδυνο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η άρση των ban ήταν μια επίπονη διαδικασία. Χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει οφειλές, που –όπως είναι γνωστό- δεν αφορούν στη νυν ΠΑΕ, αλλά στην παλιά εταιρεία. Χρέη, που άλλοι δημιούργησαν και μας άφησαν «κληρονομιά».

Οι ευθύνες έχουν… ονοματεπώνυμο και το προσεχές διάστημα ο κ. Καρυπίδης θα τοποθετηθεί λεπτομερώς στις ευθύνες αυτών που οφείλουν κάποια στιγμή να απολογηθούν ενώπιον των χιλιάδων φίλων του ΑΡΗ. Ελπίζουμε να έχουν το θάρρος να το πράξουν, διότι ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν σίγουρα.

Μέχρι τότε οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι για το εξής: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουμε έναν ΑΡΗ ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο"!

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ