ΑΡΗΣ

Άρης - Ε.Ν. Παραλιμνίου 0-1

ΑΡΗΣ - ΕΝΠ (ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ) / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΑΡΗΣ - ΕΝΠ (ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ) / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ MOTIONTEAM

Άχρωμος, άοσμος και... άγευστος ήταν ο Άρης στο φιλικό με το Παραλίμνι καθώς δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία και γνώρισε την ήττα χάρη σε γκολ στο 90ο λεπτό.

Ο Άρης μετά από μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε με 1-0 από την Ένωση Παραλιμνίου στο δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.


Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις απόρροια και των δύο τελευταίων κουραστικών προπονήσεων.

Αυτό ήταν και το στοιχείο που στάθηκε και ο Σάκης Τσιώλης μετά από την λήξη του και όχι τόσο στο ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.


Ωστόσο και σε αντίθεση με δύο μέρες πριν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουνε αποφασισμένοι να κάνουνε την τελική τους προσπάθεια για απόκτηση κάποιου επιθετικού.


Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο 45λεπτο δεν είχε ουσιαστικά καμία ιδιαίτερη ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες είτε για τον Άρη είτε για την ένωση Παραλιμνίου με το 0-0 να ήρθε φυσιολογικά όπως και το δεύτερο μέχρι το 90΄ που ο Ρούσιας διαμόρφωσε το τελικό 0-1.


Η κυπριακή ομάδα πάντως είδε τον Σεμέδο να αποχωρεί τραυματίας στο δεκάλεπτο μετά από μαρκάρισμα του Παπαζαχαρία λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Σηφάκη.


Ακολούθως η ομάδα του Τσιώλη προσπάθησε να ανέβει αλλά παρά τις φωνές και παρατηρήσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού αυτό δεν κατέστη εφικτό με εξαίρεση την καλή εκτέλεση φάουλ του Πορτίγια στο 21΄ και την μπάλα να πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πετκόφ.


Η Ένωση Παραλιμνίου πέρασε στην κόντρα και είχε δύο καλές στιγμές σε ένα δίλεπτο, 23΄ και 24΄, αρχικά από την σέντρα σουτ του Σίντνεϊ από τα αριστερά για να μπλοκάρει ο Σηφάκης και ένα λεπτό μετά όπου ο Παπαζαχαρίας να παραχώρησε το κόρνερ.


Κι όσο για το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης είχε την κεφαλιά του Φατί στο 32΄ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 38΄ σε ένα πρώτο 45λεπτο όπου φάνηκε η απουσία του δραστήριου Καστίγιο απέναντι στην πολυπρόσωπη κυπριακή άμυνα.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης η κυπριακή ομάδα ήταν πιο πιεστική αλλά ο Άρης είχε το πρώτο σουτ με τον Σολτάνι στο 55΄ και στο 63΄ με το νέο του Φατί.


Ωστόσο στο 67΄ η Ένωση Παραλιμνίου με τον Μιχαήλ με δυνατό σουτ μπορεί να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη αλλά το γκολ ακυρώθηκε εξαιτίας ότι άλλος συμπαίκτης του που συμμετείχε στην φάση ήταν σε θέση οφσάιντ.


Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει παρά το σουτ του Καπετάνου στο 72΄ ενώ κι η Ένωση Παραλιμνίου είχε το δικό της με τον Σίντνεϊ στο 76΄ για να έρθει στο 90΄ ο Ρούσιας και με κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας του Άρη να διαμορφώσει το τελικό 0-1.


Άρης(Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο (46΄ Καζναφέρης) Παπαζαχαρίας (78΄Γιαννίτσης), Βανγκέλι (81΄ Οικονομόπουλος), Λαζαρίδης (78΄Κοτσώνης), Πορτίγια (46΄ Σακάτα), Μίσελ (71΄ Αγγελούδης), Τόχα (46΄ Παπαστεριανός) , Φατί (81΄Γιαννιώτας), Σολτάνι(69΄Στράνο), Τοπούζης (46΄Καπετάνος).



Ένωση Νέων Παραλιμνίου(Παπαβασιλείου): Πετκόφ (46΄ Μιλοσέφσκι), Μαμπούια (80΄ Μέρτακας), Κιάσσος (46΄ Ιμσιοτ), Μαρκόφσκι, Μουκούρι, Σίντνεϊ (76΄ Μπεγκελούν), Μιχαήλ, Ντε Βουλφ (76΄ Οικονόμου), Τρένσον (80΄ Σπύρου), Σεμέδο (11΄ Αλίβοντιτς), Μπέρτσιλ (80΄ Ρούσιας).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ