ΑΡΗΣ

Άρης: Δύσκολα με Λαμία ο Τόνσο

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τη Λαμία με τον Μίκαελ Ένινγκ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα, εκτός του Τόνσο που χάνει οριστικά το ματς.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Λαμία (01/12, 17.15) στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League 1. Μετά το χθεσινό χαλάρωμα που είχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σήμερα (26/11) μπήκαν και αυτοί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Μίκαελ Ένινγκ είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ ο Σούντγκρεν έχει επιστρέψει μετά από τη δηλητηρίαση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες. Μοναδικό πρόβλημα ο Μάρτιν Τόνσο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και χάνει οριστικά την αναμέτρηση με τη Λαμία αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξί γαστροκνήμιο.

Από εκεί και πέρα οι "κιτρινόμαυροι" ανέβασαν στροφές στην πρωινή προπόνηση με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει έμφαση στην τακτική, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ξανά πρωινή προπόνηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

" Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο), που σταδιακά έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ