ΑΡΗΣ

Άρης: Δοκιμάζει Λάρσον - Μαντσίνι ο Ένινγκ ενόψει Παναιτωλικού

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Γιάννη Φετφατζίδη τον καθιστά αμφίβολο ενόψει Παναιτωλικού, με τον Μίχαελ Ένινγκ να προσανατολίζεται στους Λάρσον και Μαντσίνι για να καλύψει το κενό.

Η νίκη του Άρη επί της Ξάνθης με 1-0 στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων", έφερε χαμόγελα και ηρεμία στις τάξεις της ομάδα,ς ενώ έδωσε βαθμολογική ανάσα. Ο Γερμανός προπονητής πήρε καλό βαθμό στην πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ενόψει του Παναιτωλικού.

Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται τους την ομάδα του Αγρινίου την Κυριακή (27/10, 17:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Ένινγκ να κάνει δοκιμές ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο λόγος είναι οι ενοχλήσεις του Γιάννη Φετφατζίδη στην γάμπα που τον καθιστούν αμφίβολο για το επερχόμενο παιχνίδι. Ο 28χρονος δεν ακολούθησε την χθεσινή (23/10) προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Έτσι μπαίνουν αυτομάτως στην εξίσωση οι Ντάνιελ Λάρσον και Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον Σουηδό να έχει ένα ισχνό προβάδισμα έναντι του Aργεντινού, αφού έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια πλην του αυτό με τον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, ενώ η ταχύτητά του και η έφεσή του στο ένας με έναν του δίνει το πλεονέκτημα.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις, με τον Μίκαελ Ένινγκ να μένει ευχαριστημένος από την συνολική λειτουργία στο παιχνίδι στα " Πηγάδια" και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει αλχημείες.

Εκτός του αγωνιστικού, ο Άρης έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες για την ανανέωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Φραν Βέλεθ, αφού ο 28χρονος αποτελεί σημείο αναφοράς για την άμυνα των "κιτρινόμαυρων", με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να συζητήσει με τον Άγγελο Χαριστέα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ