ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Διαψεύδει για τον "απλήρωτο" Ερέρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ερέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης διέψευσε τους ισχυρισμούς του Ισπανού δημοσιογράφου ότι ο πρώην τεχνικός του, Πάκο Ερέρα, δεν έχει πληρωθεί. Έσβησε το tweet που είχε δημοσιεύσει ο Λίτο Χιμένεθ.

Αίσθηση προκάλεσε το tweet του Ισπανού δημοσιογράφου, Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος στη δημοσίευσή του υποστήριξε ότι ο Πάκο Ερέρα έφυγε από τον Άρη χωρίς να έχει πάρει ούτε ευρώ (αν κι ο 64χρονος τεχνικός δεν ανέφερε κάτι τέτοιο στη συνέντευξή του).

Η αντίδραση των "κίτρινων" ήταν άμεση. Από τον Άρη διαψεύδουν τέτοιο ενδεχόμενο και τονίζουν χαρακτηριστικά: "Είναι ψέματα όλα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Ερέρα και οι συνεργάτες του είναι πληρωμένοι κανονικά. Εχει λαμβάνειν μόνο τον τρέχοντα μήνα και αυτό είναι κάτι που διευθετηθεί μέσα στην εβδομάδα μαζί με τα διαδικαστικά για τη λύση του συμβολαίου του".

Αξίζει να τονιστεί ότι κι ο Λίτο Χιμένεθ διέγραψε το σχετικό tweet μετά από λίγη ώρα. Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο της δημοσίευσής του ήταν: " Ο Πάκο Ερέρα φεύγει εξαπατημένος από τον Άρη, όπου του χρωστούν τέσσερις μήνες απολαβών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ