ΑΡΗΣ

Άρης: Δέχτηκε πεντάρα στο φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης ηττήθηκε 5-1 από τη Φορτούνα Σιτάρντ, στο πρώτο του φιλικό για τη σεζό 2019-2020. Ντεμπούτο του Μπράουν Ιντέγε, το μοναδικό γκολ των "κιτρίνων" ο Νικολά Ντιγκινί.

Στο πρώτο του φιλικό ο Άρης εμφανίστηκε αναμενόμενα ανέτοιμος. Οι "κίτρινοι" ηττήθηκαν 1-5 από τη Φορτούνα Σιτάρντ, στο BSV Limburgia Brunssum της Ολλανδίας. Κάτω από τα γκολπόστ ξεκίνησε ο Κουέστα, με τους νεαρούς Μπαγκαλιάνη και Τσαγκαλίδη στα άκρα της άμυνας. Ροζ και Βέλεθ ήταν στο κέντρο της άμυνας.

Μπάσα και Ντουάρτε ήταν οι αμυντικοί χαφ, τη μεσοεπιθετική τριάδα συνέθεσαν οι Τζανακάκης, Μαρτίνες και Λάρσον, ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Ντιγκινί. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ από το 16' μέχρι το 20'. Την αρχή έκανε ο Μπεντέκε (16'), ακολούθησε ο Ντίεμερς (19') και στο 20' "χτύπησε" πάλι ο Μπεντέκε. Από εκείνο το σημείο και μετά, δεξιός μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Τζανακάκης, δεξιός εξτρέμ ο Ντουάρτε και ο Μπαγκαλιάνης έπαιξε στη μεσαία γραμμή. Η εικόνα βελτιώθηκε και στο 36' ο Ντιγκινί μείωσε σε 3-1 για τον Άρη.

Στο δεύτερο μισό ο Σάββας Παντελίδης άλλαξε τους οκτώ από τους έντεκα παίκτες. Νέο πρόσωπο ο Μπράουν Ιντέγε, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Ολλανδοί κατάφεραν να βρουν άλλα δύο γκολ, με Ουγκούρ (80') και Ζέκα (84), στο τελικό 5-1.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ: Γιουγκ, Αμιό, Ραϊτάνεν, Σμέτς, Ντίμερς, Μπέντεκε, Σις, Έσερς, Πίντο, Ιωαννίδης, Λάουρσεν.

ΑΡΗΣ (Α'): Κουέστα, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Βέλεθ, Ροζ, Μπάσα, Ντουάρτε, Τζανακάκης, Λάρσον, Μαρτίνες, Ντιγκινί

ΑΡΗΣ (Β'): Κουέστα, Δεληζήσης, Σόουζα, Κωνσταντινίδης, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Τζανακάκης (84’ Κλεμέντε), Τόνσο και Ιντέγε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ