ΑΡΗΣ

Άρης: Απομακρύνεται ο Ιμπάνιες

Club Brugge player Marcos Camozzato challenges NK Dinamo Zagreb player Luis Ibanez, during the Europa League group D match, in Bruges, Belgium, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Club Brugge player Marcos Camozzato challenges NK Dinamo Zagreb player Luis Ibanez, during the Europa League group D match, in Bruges, Belgium, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP

Η οικονομική διαφορά του Άρη με τον Λουίς Ιμπάνιες αποδεικνύεται αγεφύρωτη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφεται σ' εναλλακτικές περιπτώσεις για την ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο.

Ο 30χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ, Λουίς Ιμπάνιες, ήταν ο πρώτος αλλά ταυτόχρονα και πιο δύσκολος στόχος του Άρη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Οι κίτρινοι το "πάλεψαν", έφθασαν κοντά, αλλά ο Νοτιοαμερικανός δύσκολα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί η Νιούελς και η ομάδα από την Ουρουγουάη που μπήκαν εσχάτως στη διεκδίκησή του να μην αποτελούν προτεραιότητα για τον πρώην μπακ των Μπόκα Τζούνιορς, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ράσινγκ, Γκιορ, Ερυθρού Αστέρα, Τράμπζονσπορ και Καραμπιούκσπορ να μην αποτελούν προτεραιότητα, αλλά η οικονομική διαφορά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μοιάζει αγεφύρωτη.

Τα δεδομένα στα συμβόλαια του ελληνικού και του τουρκικού πρωταθλήματος είναι διαφορετικά, έτσι ο Ιμπάνιες μπορεί να βρει καλά χρήματα ακόμη και σε μια μικρή ομάδα της γειτονικής χώρας. Όλα δείχνουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Θεσσαλονίκης - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ανατροπής δεδομένων - στρέφεται στις εναλλακτικές πλέον περιπτώσεις που είχε στη λίστα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ