ΑΡΗΣ

Άρης: Αποδέχτηκε την πρόταση της Αλάνιασπορ για Σιώπη

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι πληροφορίες που έχει το 24ο Ευαγγέλιο από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Άρης αποδέχτηκε την πρόταση της Αλάνιασπορ για την πώληση του Μανώλη Σιώπη.

Μια ακόμη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο η Αλάνιασπορ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το 24ο Ευαγγέλιο από την Τουρκία ο Άρης αποδέχτηκε την πρόταση του τουρκικού συλλόγου για την παραχώρηση του Σιώπη.

Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να γίνει ο δεύτερος Έλληνας το φετινό καλοκαίρι μετά τον Μπακασέτα που θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο ενώ στην ομάδα της Αλάνιασπορ αγωνίζεται και ο Τζαβέλας.

Ο Σιώπης μάλιστα την Παρασκευή το απόγευμα βρέθηκε στην ανοιχτή προπόνηση του Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το 24ο Ευαγγέλιο από την Πέμπτη 20 Ιουνίου είχε γράψει για το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ για τον Σιώπη και την επιθυμία του Μπουλούτ να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ