Άρης: Αναστολή του ban, ελεύθερος να κάνει μεταγραφές

Ο Άρης γνωστοποίησε πως πήρε αναστολή ενός έτους για το ban που του είχε επιβάλλει η FIFA για την περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι και αποκτά ξανά το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μεταγραφές.

Το πολυπόθητο χαρτί που περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έφτασε. Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι των κιτρίνων μέσω και της ιστοσελίδας τους, ήρθε στα χέρια τους το χαρτί της FIFA που κάνει λόγο για αναστολή ενός έτους του ban που τους είχε επιβληθεί λόγω της υπόθεσης με το δελτίο του Φιορνίν Ντουρμισάι, κάτι που σημαίνει πως άναψε το πράσινο φως για να κάνουν μεταγραφές.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη... σφραγίδα της FIFA. Κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία. Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά"!

Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά την τακτοποίηση των οφειλών προς Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και Πορτίγια από παλαιότερες οφειλές, με τον Άρη να είναι ελεύθερος πλέον να προχωρήσει χωρίς εμπόδια στο μεταγραφικό σχεδιασμό και να καταθέσει τα πρώτα συμβόλαια από την ερχόμενη Δευτέρα (3/8) όταν και ανοίγει η μεταγραφική περίοδος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες να επισημοποιηθούν οι πρώτες προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: "Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ετοιμάζουμε πιο δυνατή ομάδα"
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.