ΑΡΗΣ

Άρης: Ανανέωσε γι' ακόμη ένα χρόνο ο Ματίγια

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Άρη, Χαβιέ Ματίγια, συμπλήρωσε τις απαιτούμενες συμμετοχές και ενεργοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης γι' ακόμη μία σεζόν.

Ο Χαβιέ Ματίγια συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την Δευτέρα (18/3) 15 αγώνες με συμμετοχή τουλάχιστον 70 λεπτών και αυτόματα ενεργοποιήθηκε η ρήτρα στο συμβόλαιο του με την οποία ανανεώθηκε για ένα χρόνο ακόμα η παρουσία του στον Άρη. Έτσι, ο 31χρονος Ισπανός θα βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης και την επόμενη σεζόν.

Ο Άρης υπέγραψε με τον Ματίγια συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους με την παραπάνω ρήτρα, καθώς ο Ισπανός έχει ιστορικό τραυματισμών. Συγκεκριμένα, δύο φορές στην καριέρα του, την σεζόν 14/15 στη Ρεάλ Μπετίς και την σεζόν 16/17 στην Έλτσε, είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για πάνω από 200 μέρες και στις δύο περιπτώσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήθελε να συμβεί κάτι παρόμοιο και να είναι δεσμευμένη για δύο χρόνια με έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρησιμοποιεί, επομένως προχώρησε στον ορισμό της εν λόγω ρήτρας.

Πάντως, ο Ματίγια έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος στον Άρη αφού μετράει συνολικά 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Άρης: Ο χορός και το τραγούδι παικτών - οπαδών μετά την πεντάρα
Θλιβερό περιστατικό στο Ξάνθη - Άρης Κ15
Φετφατζίδης - διαιτητής Λάμπρου: Η εξήγηση μιας διαφορετικής αγκαλιάς
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ