ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωση για την επίθεση στην Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκαν από 100 άτομα οι ποδοσφαιριστές της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, ο επίσημος Άρης καταδίκασε το θλιβερό γεγονός μέσω ανακοίνωσης.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του φιλικού της ομάδας Κ16 του Ολυμπιακού με το Πολυδένδρι στη Θεσσαλονίκη.

Τότε που 100 άτομα εισέβαλαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και προχώρησαν σε βιαιοπραγίες, με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων να καταγγέλουν πως μερικοί εκ των εισβολέων έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ.

Μία ημέρα αργότερα, ήρθε επίσημη τοποθέτηση από τον Άρη, με τους κίτρινους να προβληματίζονται από αυτό το άσχημο συμβάν και να τονίζουν μέσω ανακοίνωσης πως θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επίλυση των φαινομένων βίας και χουλιγκανισμού που ταλανίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

"Με αφορμή το χθεσινό θλιβερό περιστατικό βίας σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Άρης θεωρεί ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας να καταδικάσουμε τέτοια συμβάντα, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην καταπολέμηση και εξάλειψη φαινομένων βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται, ειδικότερα δε όταν αυτά συμβαίνουν σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ