ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε επίσημα τον Ντουάρτε

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΡΙΝ ΝΤΟΥΑΡΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΡΙΝ ΝΤΟΥΑΡΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λέριν Ντουάρτε, κάνοντας επίσης γνωστό πως ο Ολλανδός διεθνής μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κίτρινους".

Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφή προχώρησε ο Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης την απόκτηση του Λέριν Ντουάρτε.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Lerin Duarte. Ο 28χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος, που γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1990 στο Rotterdam, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως ο Ολλανδός, με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, πέρασε από ιατρικά και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο το βράδυ της Δευτέρας.

Άρης: Ανακοίνωσε επίσημα τον Ντουάρτε

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και το 2011 πωλήθηκε στη Χεράκλες. Το 2013 τον απέκτησε ο Άγιαξ αντί 3.000.000 ευρώ και τον παραχώρησε κατά σειρά δανεικό σε Χέρενφεϊν και Μπρέντα.

Το 2016 επέστρεψε στη Χεράκλες. Με την ομάδα του Άλμελο πέτυχε έξι γκολ σε 30 συμμετοχές στην Eredivisie και αγωνίστηκε μία φορά στο ολλανδικό κύπελλο της σεζόν που πέρασε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ