ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοινώνεται ο Τζέγκο, παίρνει και Μάνο

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη κι εντός της ημέρας την απόκτηση του Τζέιμς Τζέγκο, ενώ στην τελική ευθεία έχουν μπει οι υποθέσεις του Δημήτρη Μάνου και του Κριστιάν Γκανέα.

Οι μεταγραφικές μηχανές του Άρη έχουν πάρει... μπρος, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών. Ήδη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (10/08) ο Τζέιμς Τζέγκο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Τζέγκο γεννήθηκε στη Βιέννη από Αυστραλούς γονείς και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σβέχτατ. Στη χώρα της Ωκεανίας αγωνίστηκε με τις φανέλες των Γκριν Κάλι, VIS, Μέλμπουρν Βίκτορι, Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ, ενώ το 2016 επέστρεψε στην Αυστρία για τη Στούρμ Γκρατς. Το 2018 τον απέκτησε η Αούστρια αντί 1.000.000 ευρώ.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 ματς στην αυστριακή Bundesliga, σε δύο ματς στο κύπελλο και σε ισάριθμα στα προκριματικά του Europa League. Η διάρκεια του συμβολαίου του 28χρονου μέσου αναμένεται να είναι για δύο χρόνια, με οψιόν ανανέωσης και για τρίτη σεζόν.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μάνος είναι πολύ κοντά στους "κιτρίνους", αποτελώντας την εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης, αφού αναμένεται να αποκτηθεί και βασικός φορ, με το όνομα του Ισπανού Κρίστιαν Λόπεθ να παίζει έντονα.

Τέλος θυμίζουμε πως ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο Ρουμάνο αριστερό μπακ, Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Συμφωνία με Γκανέα
Άρης: Παίρνει τον Τζέγκο
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ