ΑΡΗΣ

Άρης: Αμφίβολος ο Φετφατζίδης με Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
Φετφατζίδης, Άρης (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (27/10, 17:15) με πρωινή προπόνηση, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Ο Άρης πήρε ανάσα μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης με 1-0 στα "Πηγάδια". Μετά το ρεπό της Δευτέρας, η σημερινή ημέρα είχε επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας με πρωινή προπόνηση. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό (27/10, 17:15) ξεκίνησε με τον Μίχαελ Ένινγκ να καταστρώνει τα πλάνα του.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στην Ξάνθη δεν μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση.

Ο Ένινγκ όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα, Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 28χρονος εξτρέμ που τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ανεβασμένος και βαρόμετρο για το δημιουργικό κομμάτι των "κιτρινόμαυρων", ένιωσε ένα σφίξιμο στην γάμπα του δεξιού ποδιού από τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη και αναμένεται να κάνει μαγνητική, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν το απόγευμα.

Αύριο, Τετάρτη (23/10) θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ