ΑΡΗΣ

Άρης: Αγωνία για τον τραυματισμό του Βέλεθ

EUROPA LEAGUE / ÌÏËÍÔÅ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÏËÍÔÅ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Άρη θέλουν να διαχειριστούν τη βαριά ήττα από τη Μόλντε στη Νορβηγία με 3-0 και αγωνιούν για τον τραυματισμό του Βέλεθ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει υποστεί θλάση.

Πολλά άσχημα προέκυψαν για τον Άρη στον αγώνα του με τη Μόλντε στη Νορβηγία. Το ένα ήταν η ήττα με 3-0 που σε μεγάλο βαθμό βάζει τέλος στο ευρωπαϊκό ταξίδι, εκτός αν γίνει η απόλυτη ανατροπή στο "Κλ. Βικελίδης", ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε στο ματς και θα έχανε σίγουρα τη ρεβάνς.

Στο στρατόπεδο των κίτρινων υπάρχει αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του Ισπανού, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει πάθει θλάση και μπαίνει στα... πιτς. Το ζήτημα είναι αν πρόκειται για θλάση α' ή β' βαθμού. Αν ισχύσει το πρώτο, τότε μένει εκτός για δυο εβδομάδες, αλλιώς μπορεί να πάει και ένα μήνα, όπερ σημαίνει ότι θα χάσει και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 28χρονος είναι κομβικός παίκτης για τους κίτρινους, που δεν αποκλείεται να κινηθούν και για άλλον ποδοσφαιριστή, αν ο τραυματισμός αποδειχθεί πιο σοβαρός. Εν αναμονή των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ