ΑΡΗΣ

Άρης: Αφαίρεση τριών βαθμών για χρέη στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Άρης: Αφαίρεση τριών βαθμών για χρέη στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Ο Άρης τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλή προς τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας για τα τροφία του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη.

Αφαίρεση τριών επιβλήθηκε στον Άρη. Οι κίτρινοι, σύμφωνα με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, έχουν τρεις ημέρες για να πληρώσουν στο Ηρακλή Πτολεμαΐδας τα τροφία από την απόκτηση του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη.

Ο 18χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Πτολεμαΐδας πριν πάει στην ακαδημία του Ολυμπιακού και από εκεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον Άρη το καλοκαίρι του 2019.

Αξίζει να τονίσουμε ότι από τον Άρη τονίζουν πως το συγκεκριμένο ποσό έχει πληρωθεί από καιρό και ότι το θέμα είναι τυπικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική απόφαση: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Επέβαλε στην ΠΑΕ Άρης την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του σωματείου Ηρακλής Πτολεμαΐδας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό των υπ’ αριθμ.131/08.10.2019 και 132/22.10.2019 (διορθωτικής) αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ