ΑΡΗΣ

Αποθέωση στην Αργεντινή για τον κόσμο του Άρη

Eurokinissi
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η φανταστική ατμόσφαιρα στο φλεγόμενο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς εξέπληξε ευχάριστα τους Αργεντινούς, οι οποίοι αποθεώνουν τον κόσμο των "κιτρίνων". (φωτογραφίες)

Ο Άρης νίκησε 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς στη φιλική αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης", το οποίο έζησε συγκλονιστικές στιγμές με το "δαχτυλίδι της φωτιάς" να αναβιώνει.

Οι εικόνες από το "φλεγόμενο" γήπεδο του Άρη θύμισαν "Μπομπονέρα" κι έφθασαν μέχρι την Αργεντινή. Στη χώρα του "τάνγκο" αποθεώνουν τους φίλους του Άρη για τη φανταστική ατμόσφαιρα.

"Η φανταστική υποδοχή που εξέπληξε τις ρεζέρβες της Μπόκα στην Ελλάδα" είναι ο τίτλος της "Infobae", η οποία σημειώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μπουένος Άιρες έζησαν μια φανταστική διεθνή εμπειρία.

Αποθέωση στην Αργεντινή για τον κόσμο του Άρη

Την ίδια αποθέωση γνωρίζει ο κόσμος του Άρη κι από τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Αργεντινής, "Ole". "H Μπόκα στις φλόγες" είναι ο τίτλος, ενώ υπογραμμίζεται ότι η εξέδρα "έβραζε".

Αποθέωση στην Αργεντινή για τον κόσμο του Άρη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ