ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Να αγκαλιαστεί η προσπάθεια που κάνουμε"

Αναστόπουλος: "Να αγκαλιαστεί η προσπάθεια που κάνουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σίγουρος ότι ο Άρης θα γίνεται όλο και καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανίστηκε ο τεχνικός των "κίτρινων" Νίκος Αναστόπουλος.

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε την Πέμπτη ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Χρήστος Ιντζίδης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Αρχικά, ο 57χρονος προπονητής μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, την απόκτηση του Ιντζίδη αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο Σέρχιο Κόκε.

"Τα συμπεράσματα από την ομάδα και τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά και ανάλογος με τον χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα σχεδιάστηκε σε ένα μήνα, οι παίκτες ήρθαν αργά αλλά τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά" τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

"Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και παρότι σε κάποια δεχτήκαμε γκολ νωρίς, αντιδράσαμε , όπως έγινε με την Καβάλα αλλά και με το Αγιονέρι, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε κομβικό σημείο αλλά και πάλι αντιδράσαμε άμεσα. Eίχε πολλά χρόνια ο Άρης να κάνει ανατροπή αν θυμάμαι καλά. Παρόλο που ο χρόνος είναι πολύ λίγος, έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης".

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:
"Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουμε το θέμα με τους τρεις άνω των 33 ετών που μόνο αυτοί μπορούν να παίξουν. Στο κομμάτι της άμυνας έχουμε ένα πρόβλημα. Την προηγούμενη Κυριακή αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τον Πόι εκτός, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έδειξαν κι αυτοί που τον αναπλήρωσαν ότι τα πήγαν περίφημα. Δεν βασίζομαι σε 10 ή 11 παίκτες, Σε ένα μαραθώνιο πρέπει να στηρίζεται σε μία 20άδα παικτών που ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμοι".

Για τον Σέρχιο Κόκε:
"Είναι ακόμα σε ένα στάδιο προετοιμασίας. Όλα τα θέματα θέλουν τον καιρό τους. Δεν είμαι μάγος, ούτε μάντης. Θα τον δείτε όταν θα είναι έτοιμος, ακολουθεί ένα πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνεται και σιγά-σιγά θα μπει στους κανονικούς ρυθμούς. Υπάρχει πλάνο όσον αφορά την ένταξη του, λόγω της πολύμηνης απουσίας του από την αγωνιστική δράση".

Αναστόπουλος: "Να αγκαλιαστεί η προσπάθεια που κάνουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το γεγονός ότι δεν «τελειώνει» από νωρίς τα παιχνίδια ο Άρης:
"Προσωπικά θα με προβλημάτιζε αν δεν γινόντουσαν οι φάσεις. Με ευχαριστεί που γίνονται. Σίγουρα πρέπει να τελειώνουν τα παιχνίδια νωρίτερα. Και με την Καβάλα και με την Κρύα Βρύση είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε νωρίτερα. Θέλω να πω ότι δημιουργούμε φάσεις και είναι θετικό. Κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. Το πρόβλημα θα ήταν διπλό αν δεν κάναμε φάσεις. Πάντως το περσινό φαινόμενο δεν θα το δείτε. Έχει αγανακτήσει ο κόσμος".

Για το αν θα παίξει το Σάββατο ο Ιντζίδης:
"Υπάρχει μία ιεραρχία και μία σειρά. Τον πήραμε την Πέμπτη δεν γίνεται να τον βάλουμε να παίξει το Σάββατο. Ο προπονητής είναι για να σκέφτεται".

Για το μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη:
"Γίνεται μία προσπάθεια εκ μέρους του κ. Καρυπίδη και πρέπει να υποστηριχθεί και από τον κόσμο γιατί αυτή είναι η δύναμη της ομάδας. Ο Άρης λείπει από την Σούπερ Λιγκ και θα παλέψουμε και έχουμε στόχο να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει.

Πρέπει να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια ,να είμαστε όλοι ενωμένοι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν φτάνει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πρέπει να παίρνει τίτλους. Είναι υποχρέωση μας. Ο στόχος μας, η πεποίθηση μας, η δουλειά μας να επαναφέρουμε τον Άρη. Έχει υποστεί ταλαιπωρία ο κόσμος του Άρη.

Η προσπάθεια που έχει κάνει ο κ. Καρυπίδης πρέπει να αγαπηθεί από όλους του Αρειανούς και αυτό θα γίνει με τον ερχομό του κόσμου στο γήπεδο. Ο Άρης είναι πάντα Άρης σε όποια κατηγορία και να παίζει".

Ιντζίδης:

"Μέχρι στιγμής όλα καλά. Σήμερα θα κάνω την δεύτερη μου προπόνηση. Είναι σημαντικό ότι με τον προπονητή έχω συνεργαστεί και παλαιότερα στον Πλατανιά".

Για το πώς αντέδρασε όταν ενδιαφέρθηκε ο Άρης για την απόκτησή του:
"Σκέφτηκα πως ο Άρηςείναι μια μεγάλη ομάδα που έχει ένα λογικό στόχο, να βρεθεί δηλαδή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Super League, και ότι μπορώ και εγώ από πλευράς μου να συμβάλλω και να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια.Δεν το σκέφτηκα καθόλου, μόλις μου έγινε η πρόταση κάναμε κάποιες συζητήσεις και μετά ξεκίνησα όλες τις διαδικασίες για να βρεθώ εδώ".

Για το πώς βρήκε τα πράγματα στο Άρη:
"Όπως ακριβώς τα περίμενα. Από συζητήσεις που είχα κάνει με παλιούς μου συμπαίκτες είναι όλα όπως μου τα έχουν περιγράψει".

Αναστόπουλος: "Να αγκαλιαστεί η προσπάθεια που κάνουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει:
"Άμα το κρίνει αναγκαίο ο κόουτς,εννοείται!".

Για το γεγονός ότι ενδέχεται να παίξει μαζί με τον Ραούλ Μπράβο:
"Γνωριστήκαμε και κουβεντιάσαμε για λίγο προχθές. Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία που έχει αγωνιστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Απ” όσα είδα και στην προπόνηση εχθές, είναι ένας παίκτης που έχει να μου μάθει πολλά .Η ομάδα γενικότερα έχει παίκτες μεγάλης αξίας με πολύχρονη πορεία στην Superleague. Διαθέτουμε την ποιότητα να επιτεύξουμε τους στόχους μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ