ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Κάναμε δύο εκπληκτικές εμφανίσεις"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος εκθείασε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Άρη, παρά τον αποκλεισμό απ' τον Ολυμπιακό στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ υποστήριξε πως βασικός στόχος είναι η άνοδος στη Super League.

Ο Άρης παρουσίασε μία πάρα πολύ καλή εικόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", παρά το γεγονός πως ηττήθηκε με 2-0 απ' τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των "κιτρίνων", Νίκος Αναστόπουλος εκθείασε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ υποστήριξε πως βασικός στόχος είναι η άνοδος στη Super League.

"Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος. Όσον αφορά στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό που κρατάω είναι ότι και στα δύο κάναμε καταπληκτικές εμφανίσεις. Φεύγουμε από το Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι. Είχαμε τρομερή διάθεση να παίξουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όπως είχα πει, το Κύπελλο μπορεί να περιμένει, η άνοδος όχι. Στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο πρωτάθλημα που είναι ο αδιαπραγμάτευτος σκοπός και στόχος, αρχής γενομένης από την Κυριακή που έχουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι", δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στην κάμερα της COSMOTE TV.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Σισοκό και Νικολάου στους "8" ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Άρη
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ