ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος και με τη... βούλα στον Άρη

Αναστόπουλος και με τη... βούλα στον Άρη
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε και επίσημα το Ποδοσφαιρικό Τμήμα. Ο 57χρονος τεχνικός θα κάνει το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο» μαζί με τον συνεργάτη του όπως και στον ΟΦΗ την περσινή χρονιά τον Ανδρέα Σκέντζο.

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο 57χρονος τεχνικός (γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1958) επιστρέφει στον πάγκο του ΑΡΗ μετά από δέκα χρόνια.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα δώσει το παρών σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θα είναι ο Ανδρέας Σκέντζος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ από το 2000 μέχρι το 2004", ανέφερε η ανακοίνωση.

Παράλληλα ο Αναστόπουλος εκτός της προσπάθειάς του να μοντάρει το σύνολο που θα έχει από σήμερα στα χέρια του για την επίτευξη του μοναδικού στόχου της χρονιάς της ανόδου στην Football League από την Γ' Εθνική βρίσκεται σε αναζήτηση και ενός επιθετικού.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Σουνά, για να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα και τη νέα χρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, αναμένεται μετά την απογευματινή προπόνηση Νέο Ρύσιο, όταν και θα κληθεί στα γραφεία της ομάδας για να επισημοποιήσει με υπογραφές την παραμονή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ