ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Η θέση του Άρη στη Super League"

Αναστόπουλος: "Η θέση του Άρη στη Super League"
INTIME SPORTS

Για την Μυτιλήνη αναχώρησε η αποστολή του Άρη για το φιλικό με τον Αιολικό, το Σάββατο, με παρόντα τον Νίκο Αναστόπουλο και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των τελευταίων ημερών.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για την Μυτιλήνη και το φιλικό της Πέμπτης με τον Αιολικό, με παρόντα τον Νίκο Αναστόπουλο και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των τελευταίων ημερών.

Ο 57χρονος τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής μίλησε για την συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» που τον έφεραν πίσω στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από μία δεκαετία ενώ ακόμη τοποθετήθηκαν οι Μάουρο Πόι και Μάρκος Ντούνης.

"Είναι γνωστό ότι δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και τα πολλά. Η θέση του Άρη είναι στην Α΄ Εθνική", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αναστόπουλου και συνέχισε: "Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει με την πολύ μεγάλη βοήθεια του κόσμου μας που θα είναι συμπαραστάτης, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Καρυπίδη και τις συναντήσεις που είχαμε στην Αθήνα. Μου έδειξε ότι αυτό που κάνει το αγαπάει, αγαπάει τον Άρη και πιστεύω ότι θα είναι αυτός που θα αναγεννήσει την ομάδα. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω και το συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω την ομάδα".

Ο Μάουρο Πόι επανέλαβε για την παραμονή του στον Άρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πως: "Το έχω ξαναπεί και θα το λέω με την κάθε ευκαιρία. Στόχος μου ήταν να μείνω στον Άρη. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά".

Για τη περσινή χρονιά είπε: "Θα μάθουμε από τα λάθη που έγιναν. Το ρόστερ άλλαξε πάρα πολύ και πρέπει να μάθουμε κι εμείς ως έμπειροι ποδοσφαιριστές από τα λάθη που έγιναν για να βοηθήσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ ποιοτικοί και σίγουρα θα βοηθήσουν κι εμάς με την παρουσία τους"

Κι όσο για το αν έχει διακρίνει αλλαγές στην λειτουργία της ομάδας υποστήριξε: "Εδώ και 2-3 μέρες διακρίνω διαφορετική οργάνωση κάτι που με έχει ξαφνιάσει θετικά. Αυτό χρειαζόμασταν και πέρσι στο οργανωτικό κομμάτι. Αυτό που βλέπω όλοι κινούνται γύρω από την ομάδα για να είμαστε εμείς αφοσιωμένοι στη δική μας την δουλειά".

Τέλος ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη ο Μάρκο Ντούνης δήλωσε: "Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας, για την ομάδα για τον κόσμο να προσπαθήσουμε μαζί να ανέβει η ομάδα γρήγορα κατηγορία. όλα τα παιδιά είναι έμπειρα, έχουν παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες και πιστεύω η αποστολή μας θα γίνει όσο πιο καλά μπορούμε".

Κι όσον αφορά την επιλογή του να επιλέξει τον Άρη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τόνισε: "Δεν το σκέφτηκα καθόλου να έρθω στον Άρη. Ο Άρης έχει τον κόσμο του, τη δύναμη του και θα επανέλθει στη φυσική του θέση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ