ΑΡΗΣ

Τρεις ανανεώσεις στον Άρη

Τρεις ανανεώσεις στον Άρη
Πόι

Το συμβόλαιό του με τον Άρη επέκτεινε για έναν ακόμα χρόνο ο Μάουρο Πόι, το ίδιο και οι Γεωργιάδης - Καλογέρης. Επέστρεψαν Καζναφέρης και Ρόβας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά την περσινή ιδιαιτέρως θετική σεζόν στον Άρη, ο Μάουρο Πόι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου. Συμφώνησε με τη νέα διοίκηση να παραμείνει και τη νέα σεζόν, έπειτα από τα 13 γκολ και τις 29 συμμετοχές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση για Πόι

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάουρο Πόι. Ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός (γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1981) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μάουρο Πόι, δήλωσε: "Ήθελα πολύ να επιστρέψω στον Άρη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που διαπίστωσα, μιλώντας με τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στη διοίκηση, είναι ότι γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που συζητήσαμε και χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Δέθηκα με τον κόσμο του ΑΡΗ και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι από εδώ και πέρα χαρούμενοι".

Στην Ελλάδα ο Πόι έχει αγωνιστεί και σε Ξάνθη, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.

Ανανέωσαν και οι Γεωργιάδης - Καλογέρης

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Νίκο Γεωργιάδη και Αλέξη Καλογέρη. Τόσο ο 32χρονος δεξιός μπακ (γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1983) όσο και ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 14 Μαϊου 1986) βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία".

Πήρε και Καζναφέρη

Εν τω μεταξύ η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη συνεχίζεται με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν και την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη, του πρώην άσου του Εργοτέλη ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ξανά στον Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη.

Ο 28χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1987) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ.

Ο Κώστας Καζναφέρης αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 2010 μέχρι το 2013. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ακόμη έχει φορέσει –μεταξύ άλλων- τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, του Πλατανιά και του Εργοτέλη.

«Το πλάνο της διοίκησης δίνει όραμα και προοπτική»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κώστας Καζναφέρης, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση των ανθρώπων του ΑΡΗ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Μετά την συνάντηση που είχα με τον κ. Καρυπίδη δεν είχα καμία αμφιβολία για το πλάνο της διοίκησης σχετικά με την επόμενη μέρα. Ένα πλάνο που δίνει όραμα και προοπτική. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και η θέση του είναι στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση για Ρόβα

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα. Ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος (γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1984) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ. Ο Βασίλης Ρόβας αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2009-2010. Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Προοδευτική, ενώ τελευταίος ήταν η Α.Ε.Κ. Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ο.Φ.Η. του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης".

"Θέλω να κάνω στον ΑΡΗ ένα καινούργιο ξεκίνημα"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βασίλης Ρόβας, δήλωσε: "Αισθάνομαι όμορφα που γύρισα στον ΑΡΗ, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Περιμένω τη στιγμή που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας.Θέλω να κάνω στον ΑΡΗ ένα καινούργιο ξεκίνημα. Με τον κ. Καρυπίδη γνωρίζομαι προσωπικά και από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ τυχερός που έχει στο τιμόνι του τον κ. Καρυπίδη. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και θα επιστρέψει στο χώρο που ανήκει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ