ΑΡΗΣ

Ανανέωσαν Ρόβας και Ιντζίδης στον Άρη

Ανανέωσαν Ρόβας και Ιντζίδης στον Άρη

Οι Βασιλής Ρόβας και Χρήστος Ιντζίδης υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τον Άρη και ο πρώτος έβαλε στόχο την γρήγορη επιστροφή στην Super League και την διεκδίκηση του Κυπέλλου.

Παίκτες του Άρη θα είναι και για τα επόμενα δυο χρόνια (1+1) οι Βασίλης Ρόβας και Χρήστος Ιντζίδης. Και οι δυο τους βρέθηκαν την Παρασκευή στα γραφεία των "κίτρινων" και έβαλαν την υπογραφή τους στο νέο του συμβόλαιο ενώ λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο 32χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα. Ο Βασίλης Ρόβας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια".

Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε:

"Όλα πήγαν πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει τον ΑΡΗ ψηλά. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και να βοηθήσω από την πλευρά μου για την επιστροφή του ΑΡΗ στη Super League. Εκεί που ανήκει. Οι στόχοι μας φέτος είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδο όσο πιο γρήγορα γίνεται και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο".

Για τον 23χρονο αμυντικό Χρήστο Ιντζίδη η ανακοίνωση ανέφερε: « Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ιντζίδη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας. Ο Χρήστος Ιντζίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

"Οι στόχοι μας τη νέα χρονιά είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την άνοδο στη Superleague και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε ξέρουμε τον τρόπο. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου του ΑΡΗ στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση".

Εξετάζει και Αναγνωστόπουλο

Ο Άρης εν τω μεταξύ συνεχίζει να ψάχνει για την μεταγραφική του ενίσχυση και στο στόχαστρο βρίσκεται και ο νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο νεαρός κίπερ δεν υπολογίζεται και είναι σε συζητήσεις για να αποχωρήσει από τους πράσινους και ήδη έχει έρθει σε μια επαφή με τους "κίτρινους".

Βέβαια ο νεαρός τερματοφύλακας κοιτάζει και στο εξωτερικό και πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Ιταλία για να δοκιμαστεί σε μια ομάδα χωρίς όμως ακόμα να έχει υπάρξει πρόταση και οριστική απόφαση από τον νεαρό γκολκίπερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ