ΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε Μάβραϊ και Σταματή ο Άρης

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
Μαύραϊ EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση των Μέργκιμ Μάβραϊ και Ανδρέα Σταματή, ολοκληρώνοντας έτσι τις προσθήκες που έκανε στη μεταγραφική περίοδο.

Και επισήμως παίκτες του Άρη είναι οι Μέργκιμ Μαύραϊ (δεξιά στη φωτ.) και Ανδρέα Σταματής. Ο διεθνής Αλβανός στόπερ και ο 25χρονος επιθετικός έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια στους Κίτρινους και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις. Με αυτές τις δύο προσθήκες ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι κινήσεις ενίσχυσης των Θεσσαλονικέων.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1986) Μάβραϊ προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στους κίτρινους, έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στη Γερμανία, φορώντας τις φανέλες των Ντάρμστατ, Μπόχουμ, Γκόιτερ Φιρτ, Κολωνίας, Αμβούργου. Με την εθνική Αλβανίας έχει παίξει 44 φορές και έχει σημειώσει 3 γκολ.

Για την περίπτωση του Σταματή είχατε διαβάσει πρώτοι στο Sport24.gr. O Έλληνας επιθετικός (σ.σ. γεννημένος στις 12/05/1993) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο και ΑΕΚ αλλά κυρίως έχει κάνει καριέρες σε ομάδες της Football league.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ