ΑΡΗΣ

Ανάκογλου στη Λαμία και το συγκινητικό του μήνυμα για τον Άρη

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ανακοινώθηκε από τη Λαμία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άρη που τον στήριξε εν μέσω της δύσκολης περιόδου που πέρασε με τους τραυματισμούς.

Παίκτης της Λαμίας είναι επίσημα ο Δημήτρης Ανάκογλου που στο παρελθόν είχε διατελέσει αρχηγός της ΑΕΚ, ενώ πέρασε μία διετία στον Άρη. Ο έμπειρος μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μάκη Χάβου με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Στο πλαίσιο της αποχώρησής του από το "Βικελίδης", ο Ανάκογλου έγραψε ένα συγκινητικό "αντίο" για την πρώην ομάdα του που τον στήριξε τις δύσκολες περιόδους που πέρασε με τους τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μέσος έγραψε στο Facebook: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ για την στήριξη που μου έδειξε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα..δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν με άφησαν να βοηθήσω την ομάδα όσο θα μπορούσα και θα ήθελα. Ευχαριστω παρά πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που πήρα μετά τους τραυματισμούς μου..φεύγω σαν φιλος και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλη επιτυχία στην Ευρώπη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ