ΑΡΗΣ

Αλκαράθ: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε"

Αλκαράθ: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε"
Αλκαράθ

Ο Λούκας Αλκαράθ τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα όπου η γηπεδούχος ομάδας δεν είχε χάσει βαθμό. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο στην διάθεσή μας να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δουλέψαμε πολύ όμως στις προπονήσεις και τουλάχιστον στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης φάνηκε κάποια βελτίωση.

Ακόμη και ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλανε και να τους εμψυχώσω για την συνέχεια. Τους συγχαίρω γιατί αυτή είναι που δώσανε την μάχη σήμερα", είπε αρχικά ο τεχνικός το Άρη.

Για την εικόνα του Αρη μέχρι το 70’-75’ και την εικόνα μετά από αυτό το χρονικό σημείο τόνισε: «Θεωρώ πως τα πήγαμε πολύ καλά. Μπήκαμε δυνατά στο ματς. Σκοράραμε νωρίς και είχαμε φάσεις για να κάνουμε και άλλο γκολ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Εκεί που ελέγχαμε το ματς ήρθε στο τέλος η κούραση.

Μείναμε από δυνάμεις και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δούμε στη συνέχεια και να το βελτιώσουμε. Μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά θα βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 0-1, θα μπορούσε να έρθει ισοπαλία ενώ θα μπορούσαμε και να το χάσουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αλλά η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είμαι ελάχιστες μέρες στην ομάδα και προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες την δική μου φιλοσοφία. Θα αλλάξουμε προς το καλύτερο αλλά χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο».

Για τις φάσεις των πέναλτι και την φάση που διαμαρτύρεται ο Άρης με το τράβηγμα στον Τριανταφυλλάκο είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχα καλή οπτική γωνία και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν υπάρχει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορώ να πάρω θέση».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ