ΑΡΗΣ

Αλκαράθ: "Δεν μας άφησαν να παίξουμε ποδόσφαιρο"

Αλκαράθ: "Δεν μας άφησαν να παίξουμε ποδόσφαιρο"
Αλκαράθ INTIME SPORTS

Στην έλλειψη ψυχραιμίας και στο γεγονός πως η Καλλιθέα έκανε συνεχώς καθυστερήσεις στάθηκε ο Λούκας Αλκαράθ, σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Μεγάλο χαρακτήρισε το επιθετικό πρόβλημα του Άρη ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολλές καθυστερήσεις της Καλλιθέας που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο στα τελευταία λεπτά.

Ο προπονητής του Άρη, μίλησε για το γκολ που δέχτηκαν και έφερε τον αποκλεισμό, αλλά και τα προβλήματα απουσιών που προέκυψαν και αποδείχτηκαν μοιραία.

Λούκας Αλκαράθ (τεχνικός Άρης): "Είχαμε διάθεση από αρχή να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ, αλλά δεν ήμασταν ψύχραιμοι όταν έπρεπε. Το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από δικό μας λάθος, αν και δεν είχαμε πίεση από τον αντίπαλο. Όμως δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε ρυθμό, μια και δεν μας άφησαν να παίξουμε ποδόσφαιρο οι αντίπαλοι με τη σκοπιμότητα και τις καθυστερήσεις.

Πέρα από τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα είχαμε τα προβλήματα με τους δυο επιθετικούς μας, τον Αγκάνθο και τον Κανούλα. Είχαμε και την ατυχία με τον Παπαστεριανό στο ζέσταμα. Το επιθετικό πρόβλημα ήταν μεγάλο όχι μόνο σε ότι αφορά τους παίκτες που ξεκινούν βασικοί αλλά και στους αναπληρωματικούς. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια".

Μιχάλης Γιαννίτσης (κεντρικός αμυντικός Άρης): "Ξέραμε ότι το έργο δύσκολο εξαρχής, γιατί είχαμε εις βάρος μας σκορ με δύο γκολ πίσω. Προσπαθήσαμε, θεωρώ ότι μπήκαμε όπως έπρεπε, προηγηθήκαμε, αλλά το γκολ που δεχτήκαμε έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Προσπαθήσαμε περισσότερο, βάλαμε το δεύτερο γκολ, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ