ΑΡΗΣ

Αγγελούδης: "Δεν υπάρχει πισωγύρισμα"

Αγγελούδης: "Δεν υπάρχει πισωγύρισμα"
INTIME SPORTS

Στον Άρη καλούνται να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα της ήττας με 3-1 στην Βέροια στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της παραμονής στην Super League. Τι δήλωσαν Αγγελούδης, Παπαζαχαρίας και Καζναφέρης

Την επόμενη ημέρα της ήττας με 3-1 στην Βέροια στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της παραμονής στην Super League καλούνται να διαχειριστούν στον Άρη.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου ο καθένας ξεχωριστά έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο σκόρερ του Άρη Νίκος Αγγελούδης που στο 49' είχε κάνει το 0-1 δήλωσε: " Δεν έχω λόγια να πω. Το μόνο που μένει είναι ότι υπάρχουν άλλα έξι ματς για να σώσουμε την παρτίδα. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα εδώ που φτάσαμε. Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας.

Άλλη ομάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν γίνεται ο Άρης να πέσει στη Β’ εθνική. Ελπίζω να σώσουμε την παρτίδα και στο τέλος να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται που ο Άρης έφτασε εδώ. Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και συγνώμες, πρέπει να σώσουμε την ομάδα".

Ο αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Παπαζαχαρίας στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova έριξε ευθύνες στον διαιτητή Παππά για το ότι ακολούθησε του 0-1 λέγοντας: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε σοβαρό παιχνίδι γιατί είχε πολλές διακοπές.

Στο δεύτερο ημίχρονο προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά στη συνέχεια κυρίως εξαιτίας του διαιτητή δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Σφύριζε συνέχεια, έδινε φάουλ στη Βέροια και μας έβαλε μέσα στην περιοχή μας", ενώ για τη συνέχεια είπε: " Τίποτα δεν τελείωσε. Υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια".

Κι όσο για τον Κώστα Καζναφέρη επισήμανε: " Υπάρχει εκνευρισμός, ήταν ένα παιχνίδι που το είχαμε και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, ούτε καν μετά το 1-1, όπου έπρεπε να κρατήσουμε το "Χ" και να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, πράγμα που δεν κάναμε. Φτάσαμε σε αυτό το σκορ που είναι πλασματική εικόνα".

Για να σταθεί με την σειρά του στον διαιτητή Παππά υποστηρίζοντας: " Το να σταματάς και να ξεκινάς έναν αγώνα δεν είναι το καλύτερο, αλλά εμείς θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον τρέχων χρόνο του αγώνα…

Υπάρχει εκνευρισμός, έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες εμείς θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε εκτός έδρας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ