ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θεοδοσιάδης: "Επαιξε ρόλο το τέρμα στο 45'"

Θεοδοσιάδης: "Επαιξε ρόλο το τέρμα στο 45'"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης θεωρεί πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο ΠΑΟΚ δεν άνοιγε το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης στάθηκε στο τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο 45' ενώ τόνισε πως είναι χρήσιμος για τον "Δικέφαλο" ο Σβόνιμιρ Βούκιτς.

Συγκεκριμένα είπε:

"Παίξαμε με μια ομάδα που έχει παίκτες με εξαιρετική ποιότητα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κατά διαστήματα το πετύχαμε αυτό και νομίζω θα ήταν ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν δεχόμασταν το γκολ στο 45'. Σίγουρα μέτρησε η κούραση των παικτών μας, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξέρουμε σε ποιο γήπεδο ήρθαμε και φυσικά θέλαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό το τελικό σκορ. Από αύριο πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία, μπράβο στα παιδιά τα δικά μου που προσπάθησαν. Προσπάθησαν να είναι συγκεντρωμένοι αλλά ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε προβλήματα από τις πλευρές. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά".

Για τον επαναληπτικό: "Μετά από ένα μήνα δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά η ομάδα μου θα κατέβει για να διεκδικήσει την νίκη. Τώρα προέχει το ματς με την Ζάκυνθο".

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: " Στις μεγάλες ελληνικές ομάδες όλοι οι παίκτες είναι ποιοτικοί. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ομαδικά. Αν πρέπει να πω για κάποιον παίκτη, αυτός είναι ο Βούκιτς που για τρίτο συνεχόμενο ματς σκοράρει και δείχνει πως είναι πολύ χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ