ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στεφάνοβιτς ή Τζαναβάρας στον Αγροτικό Αστέρα

Στεφάνοβιτς ή Τζαναβάρας στον Αγροτικό Αστέρα
Στεφάνοβιτς INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα επιθυμεί μέχρι αύριο να έχει τελειώσει με το θέμα του διαδόχου του Παναγιώτη Διλμπέρη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας με τους Γκόραν Στεφάνοβιτς και Παναγιώτη Τζαναβάρα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Αρέσει και ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Στην αναζήτηση του διαδόχου του Παναγιώτη Διλμπέρη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα με τους Γκόραν Στεφάνοβιτς και Παναγιώτη Τζαναβάρα να είναι οι βασικοί υποψήφιοι χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιγιάλειο στο γήπεδο του Ευόσμου το απόγευμα της Κυριακής αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Παναγιώτη Διλμπέρη στην άκρη του πάγκου του Αγροτικού Αστέρα στη δεύτερή του θητεία σε αυτόν.

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και τα μέλη του επιτελείου του, Τάσο Κατσαμπή και Σάκη Γεωργάκη.

Ευχαριστούμε τον κ. Διλμπέρη και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους", ανέφρε η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ.

Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η αναζήτηση του διαδόχου του Διλμπέρη και όπως ήταν επόμενο δεν άργησαν να φθάσουν οι πρώτες προτάσεις υποψηφίων τόσο από την ελληνική όσο και από την ευρωπαϊκή αγορά. Και πιο συγκεκριμένα από την σέρβικη και την ιταλική. Από την ιταλική μάλιστα υπήρξε μία εξαιρετική περίπτωση τεχνικού με εμπειρία από την Serie Β όμως η διαφορά στο οικονομικό ήταν το βασικό εμπόδιο για να προχωρήσει το φλερτ.

Στεφάνοβιτς ή Τζαναβάρας στον Αγροτικό Αστέρα
Τζαναβάρας INTIME SPORTS

Sport24.gr είναι αυτό του μέχρι προ ημερών τεχνικού του Παναιγιάλειου του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Η πρώτη συζήτηση μάλιστα φέρεται να έχει ήδη γίνει και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να υπάρξει εξέλιξη. Ακόμη στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου του Απόστολου Χαραλαμπίδη και του πρώην τεχνικού του Παναργειακού του Τίμου Καβακά.

Κι όσο από την αγορά του εξωτερικού και συγκεκριμένα από την σέρβικη τα δύο που έχουν ξεχωρίσει. Αυτά του Γκόραν Στεφάνοβιτς, που το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, και του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Ο Στεφάνοβιτς πρόκειται για τον 49χρονο Σέρβο τεχνικό που την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 είχε καθίσει για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Super League στην άκρη του πάγκου της Βέροιας. Ακόμη έχει εργαστεί στις Τσουκαρίτσκι (2001), Ζελέζνικ (2001-2002), ως βοηθός στην Εθνική Σερβία/Μαυροβούνιο (2003-2006), Παρτιζάνρ ως βοηθός (2007-2009) και ως πρώτος (2009-2010), στην Εθνική Γκάνας (2011-2012) και μετά το πέρασμά του από τη "Βασίλισσα του βορρά" στην Κίνα για λογαριασμό της Κινκντάο Τζονούν (2013).

Κι όσο για τον Πέτροβιτς με την περίπτωσή του επίσης να έχει κάνει το κλικ στην ομάδα του Ευόσμου είναι 55 χρονών και έχει εργαστεί τόσο σε συλλόγους όσο και σε Εθνικές ομάδες. Από πλευράς συλλόγων ξεχωρίζει το διπλό του πέρασμα από την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα (1996-1997 και 2009-2010) ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η ΟΦΚ Βελιγραδίου, ενώ από Εθνικές ομάδες από αυτές των Κίνα (2007-2008), Σερβίας (2010-2011), Ιράκ (2013) και Υεμένης (2013-2014).

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Αγροτικό Αστέρα εκτός της αλλαγής στη τεχνική ηγεσία μετά το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Διλμπέρη αναμένεται να υπάρξουνε και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα κι αν ήδη αποτελεί παρελθόν ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ποδοσφαιριστές κι άλλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού αλλά και έμπειροι που ήταν στον βασικό σχεδιασμό.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ